Repülőtéri transzferek Budapest Ferihegy-, Bécs Schwechat-, Sármellék Fly Balaton repülőterek és Siófok között taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Budapest - Siófok taxi transzfer: 30.000 Ft. --------- Siófok Önt is várja! Kiadó ház, kiadó nyaraló, kiadó apartman - siófoki, Balaton közeli, belvárosi magánszállások közvetlenül a tulajdonostól kiadók.

Siófok - balatoni vitorlázás - vitorlás bérlés - hajóbérlés


Siófoki Taxi telefonszám:
Mobil: (deutsch, english)
E-mail:
Web:

  Balatoni vitorlás túrák - Siófok Stefánia Kikötő Yachtcharter Siófok - Vitorlázás Siófok Balaton - vitorlás bérlés Siófokon Balaton - vitorlás bérlés Siófokon - A hajóskapitány a Balatonon egy öreg tengeri MEDVE Balaton - vitorlás bérlés Siófokon - balatoni horgászat Balaton - vitorlás bérlés Siófokon - Balaton naplemente, aranyhíd Siófok Yachtcharter - Balatoni Halászlé Siófok Yachtcharter - Balatoni Fogas roston
 • Siófok - balatoni vitorlázás - vitorlás bérlés - hajóbérlés: Vendégeinknek nem csak szállás és reggeli áll rendelkezésükre, hanem szívesen ajánlunk szabadidős programokat, sportolási, szórakozási lehetőségeket is. Ezek közül kiemelten ajánljuk a vitorlázást. Felejthetetlen élmény lehet kicsiknek és nagyoknak a balatoni vitorlázás. Azt mondják, aki egyszer kipróbálja örökre a szerelmese lesz ennek a nagyszerű sportnak. Ehhez szeretnék mi is hozzájárulni vitorlás programjainkkal. Az általunk kínált programok nem sportembereknek szólnak, hanem mindenkinek, akik vágyat éreznek az iránt, hogy Közép-Európa legnagyobb édesvízü taván a Balatonon biztonságos körülmények között megtapasztalják azt a semmi máshoz nem hasonlítható megnyugtató, mégis felcsigázó élményt, amit a víz, a nap, és a szél együttes jelenléte tud nyújtani nekünk embereknek. Kívánunk ehhez jó szelet, és biztonságos kikötést! Ehhez a programhoz minibusz, vagy taxi transzfert bíztosítunk bármely balatoni kikötőből, illetve kikötőbe.

 • Unique Boat - Yacht charter - Siófok: Randolph ll. - vitorlás hajó programjai: Minden kedves vendégünknek egyéni, személyre szabott programokkal állunk rendelkezésére, tehát lehetősége van a kapitánnyal egyeztetve meghatározni az irányt, az időtartamot és a programot. A hajós programokon kívül vízitaxi szolgáltatás is utasaink rendelkezésére áll.

 • Sokan választják a balatoni vitorlázásnak ezen közkedvelt formáját:
 • - ahol nem kell alkalmazkodni a fedélzeten másokhoz
 • - ahol helyismerettel rendelkező "vérbeli" balatoni hajós a segítő
 • - ahol pillanatnyi ötlettől vezérelve köthetünk ki bárhol, hogy elfogyasszunk a parton egy balatoni halászlét
 • - ahol nem nekünk kell gondolni a részletekre
 • - ahol önfeledten élvezhetjük a napfényt és a szelet a Balaton közepén
 • - ahol romantikus lánykérésre is sor került már
 • - ahol hajóról is horgászhatunk
 • - ahol nem zavarja a kikapcsolódásunkat semmi
 • - ahol a balatoni naplemente lágy szellővel simogat

 • Balaton - vitorlás bérlés Siófokon Siófok hajóbérlés Siófok vitorlázás
  Siófok Balatoni vitorlás programok Balatoni naplemente Siófok - Aranyhíd Siófok balatoni hajózás

 • Unique Boat - Yacht charter - Siófok: Randolph ll. - vitorlás hajó programjai: A virorlás programok a siófoki kikötőből indulnak. Ettől eltérő indulás és érkezés helyszín egyeztetése a kapitánnyal telefonon lehetséges! Ár: az igényelt programtól függ. Szeretettel várja Önöket a fedélzeten a kapitány! A programokhoz minibuszos transzfer rendelhető! Árak, információk telefonon, vagy e-melben kérhetők

Yachcharter - Vitorlásbérlés Siófokon

A hajó neve: Randolph II.
Hossza: 9.3 m - 31 láb
Szélessége: 2.8 m
Merülése: 0.9 m
Motor: 30 LE, Farymann diesel
Vitorlafelület: 36 m2
Felszereltség: hütő, főzőlap, navigáció, mélységmérő, fedett kormányállás, 5 fekhely, 9+1 fő befogadó képesség, fürdőlétra, mentőfelszerelés, méretéből, motorteljesítményéből és súlyából kifolyólag bonyolult időjárási körülmények között is biztonságosan hajózható.
Kapitány: Fekete István
Telefon: +36 30 93 96 971
E-mail: taxisteve65@gmail.com

Jó szelet, jó kikötést kívánunk! Hajóbérlés - Vitorlás charter - Siófok